Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Van Gogh


Van Gogh

Sålde aldrig en tavla under hela sitt liv


Nu

Så är de nästan obetalbara…

Vidrigt orättvist…




Fri vers av LassO
Läst 174 gånger
Publicerad 2009-04-12 00:11



Bookmark and Share


  peter markurth
vad definierar vi som rätvisa, han gjorde mycket för konsten, detta är obetalbart, tänkvärd text,,
2009-04-12

  Beatrice J Lindéh
ja men visst är det orättvist
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO