Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med morakniv och ljusvekegarn så svetten lackade och gamla Kajsa sjösattes mer som havskatt än stånkande kul-tjej på 90tal. läcker donna :)


träflisor vid bryggkanten(haiku)

 

 

 

 



dikta sin kutter

rista härskarens dop

 

blötlagd buk en vår




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-02 04:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri