Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt jag drömde




Dröm



Du doftar härligt
rör mitt förbjudna jag

Du älskar med kraft och kärlek
ser mitt förflutna idag


Du säger att jag är speciell
ser mina brister naken


Du har mig bara för i kväll
men än är jag är inte vaken

~~¤~~

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-02 08:08



Bookmark and Share


  Ullagulla
det var en liten kluring....fick läsa en gång till och se ingressen för att förstå..det var en dröm....där kan allt hända!=)
2009-04-03

  Ilona _L
Varför känner jag igen mig tro?
Vackert och sensuellt!
2009-04-02

  ~Leonardo~
Tycker om den drömmen, inväntar kvällen med tålamod...
2009-04-02

    leelee
Drömmar är väldigt intressanta, tycker jag.
Funderar pâ vad denna berättar, men det är som vanligt bara "drömmaren" som kan veta säkert.
2009-04-02

    ej medlem längre
Att kunna drömma .. och minnas dem.. är ju som att leva två liv samtidigt. Den sista strofen är särskilt härligt formulerad.
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP