Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lima-rick

Det var en kille i Lima
som var ganska svag på att rima
Han skulle göra en limerick
men den fick
han inte ihop




Fri vers av stenhur VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-02 09:25



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):)Aj då..men han försökte trots allt!!!!
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP