Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördelning

En lång rad med myror
drog till samma stack
Där inne satt en bonuspamp
drack skumpa i sin frack.
Men plötsligt några myror
ändra riktningar
Dom börja samla högar
till flera vickningar
När bonupampen tittade
utöver lanskapet
Han stod där med sitt toma glas
Och fracken vittrade.




Fri vers av Ove Aronsson
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-02 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ove Aronsson
Ove Aronsson