Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man tar sig för pannan!!!


Den Makalösa Lagen



Nu vill man något vinna

Med ”makalösa” lagen


Men måtte den försvinna

Som nu har blivit tagen

ooooooooooooooooooooooooooo

Förr giftes man med kvinna

Med syfte ner mot magen


Vi måste dem påminna

När nått finns över kragen






Fri vers av erkki
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-02 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki