Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du..

 

 

du sover ännu

ett litet bekymrat leende

jag ser på dig

låter mitt finger följa din skrattrynka

du andas lugnt

nu försvann bekymret

kanske kom du på nåt i drömmen

nu ler du bara...




Fri vers av micke marin
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-02 10:50



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmm..varmt och fint skrivet!!!
2009-04-02

  Blåbäret
läser som en viskning, för att inte störa liksom
men det är en sådan varm känsla över det hela
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin