Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör det


Vad gör det att din ben är vackra
När ditt tal sticker som nålar

Vad visar det om din bröst är vackra
Om du stelnar när man rör dej

Vad hjälper att din mun ler
Om det bara kommer gift därur

Vad hjälper det att ditt sköte är fuktigt
Om de är fullt med saltsyra




Fri vers av LassO
Läst 174 gånger
Publicerad 2009-04-13 16:27



Bookmark and Share


  Lotti
verkar vara bäst att dra.....
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO