Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

Våren är stingslig
Våren sticks.

Våren
klär av mej naken
som
när höljet som skyddar knoppen
spräcks.

Obarmhärtig.
Obarmhärtigt ljus
i det mörka.

Obarmhärtigt vitt ljus
direkt på min vita kropp.




Fri vers av durr
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-02 17:05



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Vackert...
2009-04-05

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr