Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla

Om jag kunde se genom din sammetslena blick!

Ta på dina vackra ord!

Höra på melodin som stämningen spelar

Se natten ur perspektiv av nytt

Allt håller mig bunden

Nutiden håller ett snörat grepp

Att känna är för sött!

Att se är för svårt

Ögat letar

känslan söker......................




Fri vers av flickan i spann
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-02 17:11



Bookmark and Share


  CJ
bravo!!!
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann