Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta sinar tårar

Sakta sinar tårar
mot en sönder gråten kind.
Torkas smeksamt upp
av en lekfull östan vind.
Trevande återvänder liv
i nyss förstenad blick.
Intresse för vad som skall komma
glömska över vad man fick.
Så går livets stigar
ömsom tårar ömsom skratt.
Stormiga höst kvällar
eller stjärnklar vinternatt.
Sakta sinar tårar
mot en sönder gråten kind.
Nyfikna händer öppnar
en outforskad grind.




Fri vers av alikavalika
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-02 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika