Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välkommen till cocktailparty.... musk, ett helvetes massa musik... Moltov blandar drinkar...


Ett helvetes party


Det var fest
Musiken spelade taktfast
På ”stalinorgeln”
Välkomst drinken var ”molotovcocktail”
Tjocka Berta dansar, dansar, gammal men stark
Överlevde 2 världskrig

Persching vill låta
Karl-Gustav är kanske för ung
Men Haubitz mullrar
Panther dansar med Panzer
Matilda I och Matilda II

Valentin, Churchill, Cromwell, Comet
Haubitz skriker “kanon” mot Leopard
Stuka är en riktig Messerschmidt
Spifire smattrar på
Tunnan ser på som vanligt
Liksom Draken, Gripen och Jas
Åslingen blev aldrig av.. som tur var

Arrow, Hawk, Patriot, Nike, Chaparal
Mistral, Robot 70, Robot 90...
Hongqi9, Sea Wolf
Enstöringar allihop... dyra
Men dåliga i sällskap

Gatling, en gammal flerpipig ”goding”
Vevades en gång i tiden men
Finns nu på moderna flygplan
Det kallas utveckling…..
Maxim, bandad…. Browning M1917
Kalasjnikov ler lite, en kändis
Undrar hur många som ”känt av” honom
Beretta, Hessler och Koch m flera

Alla ställer till fyrverkeri…
De blir ett helvetes liv
Men alla får sej ett skjut
Det är krut på såna partyn
Stalinorglarna fortsätter spela
Änglaspel…. Utav helvete




Fri vers av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-03 01:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite ovanlig poesi...men bra skrivet!
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO