Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparkfabriken


Det var hårda tider
På sparkfabriken
För lite snö
För mycket tö

Och vd:n tyckte att man var för slö
De tycker de alltid… utom om pressen frågar
Då prisar de sin personal
Då inget annat de vågar
Sen förbannar man dom efter noter
För vd sågar sin anställda
De andra annat, trä i kvoter

Men även medarbetarna måste gå
För vem behöver medarbetare utan produktion
Medans den väntar på sparken så för de dock
Göra ett lager, ett medlager…

Så kan livet vara i sparkfabriken
När man skär ned
Alla får sparken
Se där, lite omsättning trots allt
Men inget med-bestämmande här inte

(fast numer är de flesta, sparkfabriker)




Fri vers av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-03 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO