Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Surare kan ingen vara...


Blötmyr



Han hatte Blötmyr
Eller Sötsur
Eller nåt liknande

Han fick sparken från Ericssons fabrik
Så han hamnade på en fabrik som gör
Traktorlyftare och skopor

Varje jul
Och varje semester
Så samlades man i matsalen och sötsur
Skulle tala

Han skällde varje gång ut personalen
Efter noter
Som om han ville önska dem
”Jävlig semester”
eller
”En fyfan helvetes julledighet”

Han fick gå sen men hamnade
Åt Ericsson i Kina
Han passade bättre där
För ingen Kines kan svenska…
Så de slipper höra vad idioten säger


De kan bara le ändå…




Fri vers av LassO
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-06 21:57



Bookmark and Share


    JeSö
Där satt den! Men sista raden tog lite udden av det skarpa...
men väldigt skarpt o snyggt! =)
2009-04-06

  peter markurth
intressant...
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO