Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet barn med ögon häpna

Ett litet barn
med ögon häpna
och fingrar, tår
så små och näpna
kan frälsa oss
från livets krycka
och få oss ana
en skymt av lycka




Övriga genrer av baruk
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-03 20:48



Bookmark and Share


  Maria T
Underbar liten dikt.
En liten barnahand som
håller om mitt finger är
stor lycka
2009-04-05

  Malin Ringdahl
Små underverk är de. Som du säger, vi glömmer allt ont och känner att allt blir lättare när vi möter en sån där ny liten varelse.
Fint beskrivet!
2009-04-03

  Roula O
mycket vackert!
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

baruk