Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att det finns några som anser sig frälsta

medan vi, "vanliga dödliga", som "bara" älskar Kristus, inte tycks ha en chans? Jag bara frågar. Svara gärna, all ni, som anser er "räddade", till skillnad från oss. förtappade!




Prosa av baruk
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-03 19:34



Bookmark and Share


  Filosofen2
Tro gör man i hjärtat inte via någon förening!

Jag har också fått höra att man kan inte kommunicera med Jesus, men det bryr jag mig inte om...

För mig är det vilktigt att våga tro, för genom det finner jag styrka och kan gå vidare...
2011-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Och just denne JESUS Kristus har sagt att den som inte tror redan är dömd (Mark 16:16).
2011-03-03

    ej medlem längre
Fortsätt älska Kristus. Om han var/är den han sa att han var, så är det också han och hjärtat som ytterst avgör förtappelsen. Det är på ett personligt plan som ingen annan ska avgöra.
2011-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Anser du dig vara förtappad så är det på tiden att du blir frälst.

Och varför använder du inte namnet JESUS?
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

baruk