Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Farväl.

För nu ger jag dig upp.

Jag valde att kämpa vidare.

Så du lämnas här.

För dit jag ska finns det inte plats för dig.

Förväl min vän.

Farväl mitt liv.




Fri vers av FridaF
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-03 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FridaF
FridaF