Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett minne, en tanke, en känsla

 

med lekande tungspets

väter jag
ler

en kyss utan... utan..

 

finner en åder fylld, tonad blå

inåt - sjunker

 

jag så i doften
famlar längs hud, kropp

av självklar
absolut självklar

helhet

 

jag spretar
(för att jag vill så mycket)

finner min kropps gränser raderade

 

eld

fångar småningom upp bröstkorgs

behåring
sakta, medvetet, nära, lystet

strå för strå

 

sluter våra anletens mjukaste

närvaro

 

inhalerar hud
dig


det är tungt, som att drabbas

öppnar upp, särar - blottlägger

 

erövrar

det svullna
och hårda och pekande och

 

så underbart
så befriande lent

 

magnifikt

 

 

 

och fingrar
som i förlängning handflata möts

 

 

 

i betydelse

evighet

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-04 00:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så sinnligt ordbrukat i sin blods hårdhet tungspets lekande och sökande, tycker om...ja...
2009-04-05

    ej medlem längre
Skönt minne, tanke och känsla! Ger mig ett minne en tanke och en känsla att ta med mig under dagen.
2009-04-04

    Erika H
slutet är starkt och mjukt på samma gång
om inandningen och det slutliga mötet

tycker om denna
läser den långsamt och njuter av orden och innebörden
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol