En dikt till Molnspanare på hans födelsedag idag.

Grattis min fina vän, du får mig att må så bra.

Jag följer bara vinden när vi möts.

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt till Molnspanare på hans födelsedag idag.

Grattis min fina vän, du får mig att må så bra.

Jag följer bara vinden när vi möts.

 




Vinden

~~

Jag följer vinden och låter den
mjukt bära mig över öppet hav
Jag låter vinden visa mig de gåvor
som friheten ger i dagens ljus

Jag följer vinden och låter den smeka
mina lemmar i lust över att få leva
Jag dansar med vinden över kullar i himlens närhet
som friheten om natten

Jag följer vinden till ett land med ädelsten

där varje sten är tusen goda tankar om dig

~~¤¤~~

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-04 14:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för denna fantastiskt fina dikt... som du vill ge till mig på min födelsedag.. En gåva som jag tar till mig och gläds åt djupt.
2009-04-05

  Sladjana Zubcevic
"Jag följer vinden till ett land med ädelsten

där varje sten är tusen goda tankar om dig"
Så vackert skrivet!
2009-04-04

    leelee
Skönt att kunna få vara sig själv...att bara följa vinden...tillsammans med en kär vän!
2009-04-04

  ~Leonardo~
Vacker hyllning till denna gentleman..och fina vän.
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP