Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även om du ljuger är jag din

 

 

jag kysste någon.
på kaserntorget

 

nu ligger ögonen
på nattduksborden. och inget funkar

 

jag har egentligen
knappt nån känsla.

 

men att min hjärna
är en klar missmatch
mot mitt hjärta. och

 

min hud inte
täckande nog. kan jag se

 

genom att sova på dig
när du drömmer om
att jag ska ligga kvar
och slå i bröstet. när du vaknar

 

kanske jag
inte ens är
jag längre

 

har du tänkt på tiden.
och på att tid ändrar
nästan allt. även ben
som en gång höll dig
fast och har du tänkt

 

på hur handleder inte
är den farligaste delen
baby på en kropp

 

men om vi skulle
råka älska ändå

 

och kanske ännu
värre råka komma
på oss själva mitt i

 

tar du hand om mina
delar då. när jag inte
kan minnas var de satt
innan din nacke kom
och luktade blodapelsin

 

och tar du hand om
mina delar då. när
jag bitit sönder allt

och det regnar in
i hela jävla magen

 

och jag inte kan gå en meter
utan att rinna över. lovar du

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Desert dust
Läst 838 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-04-04 16:51



Bookmark and Share


  Albin Jonsson
Lyckats missa den här. Skönt att jag såg den nu. Diggar
2010-11-02

  malin...
Du är så grym, skriver som jag bara drömmer om att kunna skriva...
2009-10-15

  Johannes
Riktigt bra.
2009-09-09

  Bevingad
Du är helt fantastisk! jagh ar inga ord förutom högsta betyg!
2009-07-06

  Bevingad
Du är helt fantastisk! jagh ar inga ord förutom högsta betyg!
2009-07-06

  Eva Langrath VIP
Gripande känns som en bön en längtan att få.

Eva
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust