Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor

Just då när jag tänkte på Dig
tittade solen fram

log sitt ljuvligaste leende
och värmde min vinterfrusna själ

Så härligt underbart!

För plötsligt fick alla vackra ord
en mening och melodi

som dansade i sprittande takt
med mitt hjärta




Fri vers av Alysse VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-04 17:48



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I en sol som när leenden
Kan även en dysterkvist få ett bra liv
om inte annat så för utsikten att
dö i en vårlik omgivning


....och med sol i sinnet
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP