Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriker, sjunger ,gråter, älskar

skriker
men det hörs inte
för jag skriker ut
med stängd mun
och bara
inuti

sjunger så en
melodi
men tonerna
hörs bara i mina
öron
och i min fantasi

gråter
men mina tårar
är torra
och lämnar inga
röda ögon
eller sveda

älskar
men mitt hjärta
är ändå tomt
för du har
irrat,vilsen och
inte hittat dit
till ditt bo ännu




Fri vers av firefire
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-04 19:37



Bookmark and Share


  Roula O
han kommer så småningom att hitta dit han tillhör...ditt hjärta... bra skrivet!
2009-04-04

  Sladjana Zubcevic
"gråter
men mina tårar
är torra
och lämnar inga
röda ögon
eller sveda"
Vackert skrivet min vän!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire