Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sväva.....

Ska vi flyta?

segla på känslan?

Se på varandra med ro?

Röd är färgen hos de som tror

Kvinnans länktan skapar visdom




Fri vers av flickan i spann
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 19:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vet inte-är det inte en liten dubbeltydighet där på slutet? Kul att få fundera lite- hjärt -hjärn gympa kan man säga!
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann