Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns hur vi drömde om fåglar

Jag minns hur vi drömde
om fåglar, jag minns
smaken av vin och tårar
hur Aurora Borealis satt på ditt fönsterbleck
och bad om mer
jag minns hur du log
när du grät, hur dina naglar
grävde sig in i min rygg
och hur vi drömde om lågor
jag minns en smak av rök
och jag minns allt du gjorde
vartenda ord och ditt hår i motljus
vi bet vargar
sov bakom fiendens linjer
älskade i skyttegravarna
och nu kupar jag min hand kring vatten
sträcker den mot fönstret
Aurora är törstig inatt
och jag har glömt dig nu
jag lovar




Fri vers av Grävling
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 20:50



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Denna lämnar mig inte! Tack för orden.
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling