Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hendriksbergsträffen


Poetträffen

Villken härlig kväll/eftermiddag jag hade igår. Ett gäng härliga skapande människor samtalade om vad lycka är, vad rasism är ur olika sätt att tänka. Ja vi berörde många ämnen, så härligt utvecklande.

Det var personer där från Kapitel 1, människor jag aldrig mött men ändå kände en värme för ganska snart. Molnspanare läste upp sin härliga poesi med kraft och inlevelse, ingen kan läsa poesi som han. Han fick läsa upp min Barndomens ryggtavla vilken fick MVG i betyg av åhörare. Molnets sätt att läsa den gav dikten den kraft den behövde. Tack för det Mr Molnspanare.

Leopold läste ur Eva Dalgrens texter, så vackert och känsligt (som Leopold själv). Nisses text om barnbarnet var så härligt och kärleksfullt, vilken skön gubbe den där Nisse. Björn var exemplarisk och läste andras texter med bravur och komplimanger haglade ur hans mun. Fint att han fixar så att vi får använde The corner. :) tack för det Björn.

Tre glas vin senare åkte jag och Molnspanare hem med ett leende på läpparna och arm i arm genom Masthuggets gator.

Ps. Jag saknade två vackra kvinnor, Marlinda och Ullagulla.

 

 

 




Fri vers av Epione VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 21:00



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Instämmer..det är mycket värme som sprids i dessa sköna möten...härlig lyrik i trevligt sällskap..grymt bra!!!
2009-04-07

  Ullagulla
ja jag saknade också att vara med ska jag säga..
2009-04-05

    ej medlem längre
En fin kväll var det... Detta har blivit en tradition vi inte vill missa.
Poesi och trevligt umgänge... under avspända förhållanden.. Instämmer i ditt tack till Björn...
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP