Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag slammade med som fick uppskattning för sitt absurda innehåll.


Gremlins

Det bor gremlins i min kaffebryggare.
Det bor gremlins under en sten i skogen.
Det bor gremlins i det igenmöblerade hörnet.
Det bor gremlins i grannens radio.
Har du sett några gremlins?
Vissa säger att det är lika fel att kalla vättar för gremlins
som att kalla andar för spöken eller svarta för ord
som inte är PK nog för att få vara med i den här dikten,
oftast är det gremlins som säger det.

Jag tror ni har gremlins i öronen, eller något grumligt mellan dem.
Jag tror att ni alla är gremlins som nyss kläcktes i källaren
för att nåt pucko gav er mat.
Men jag tror i och för sig inte att gremlins är påhittade av Hollywood
så jag tror att det är gremlins som skrivit detta.
Gremlins skrev Vendetta. Gremlins skrev Hamlet. Hamlet är en gremlin.

Gremlins kommer fram när man minst anar att man ska se en gremlin.
Ska man se en gremlin så ska man titta i en spegel riktigt länge.
Ser man en gremlin i spegeln är det dags att tvätta den,
eller lägga in sig hos psykvården.
Gremlins styr psykvården, psykvården äger alla gremlinfabriker dessutom,
för att producera fler gremlins som kan få fler människor att överlämna sig till gremlins.

Gremlins dementerar alla konspirationsteorier om gremlins.
Gremlins skapar dementa som egentligen är människor
som har sett gremlins och sen blivit lobotomerade av gremlins.

Gremlins bygger androider. Gremlinsandroiderna har redan tagit över jorden. Jag är en gremlinsandroid och detta var en kommuniké från Gremlins Förenade Tunnelsystem, klart slut.




Fri vers av PratRisk
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-05 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PratRisk
PratRisk