Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rist

 

 


brann vingarna

stod din värld
i lågor

brann hjärtat

stod du naken
i flammor

såg smärtsamt på
steg upp

eller rörde du
vid venens båge där gropskugga ligger

och hörde näbbens rist

natten
innan diset dansade

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-10 00:20



Bookmark and Share


  Thurizas
Kanske är det för att det är dis ute här som gör att jag bokstavligen ryser när jag läser det här? Det är något uråldrigt över den, något som folk försöker tämja.Det som gömmer sig i så klart i drömmen.
2010-03-19

    Herr Ångest
Bra!
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri