Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kvävs

Sakta kvävs jag. Av mina egna tankar. Som jag inte kan komma ifrån. hur jag än gör. Sakta kvävs jag. Blir yr. Ser ingen utgång. Snart är allt förbi. Sakta kvävs jag. och jag förstår att det inte alls är långt kvar. Jag ser dimmigt, någonting framför mig. Sedan svartnar det för ögonen. Sakta kvävs jag. och plötsligt, Med ett ryck, Vaknar jag.




Övriga genrer av lolloo
Läst 582 gånger
Publicerad 2005-09-14 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lolloo
lolloo