Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns hopp, det finns glädje, det finns kärlek! Låt oss inte glömma det i denna sorgsna värld, en kylig vårsöndag, där solen råkar befinna sig bak molnen.


Livet är en möjlighet

Livet är en möjlighet
också denna dag
När du minst av allt det vet
känner du dig glad!
Har du tänkt på att ditt liv
kan förnyas än?
Så vad väntar du då på?
Lycka till, min vän!




Övriga genrer av baruk
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-05 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt sant!
Blir glad och pushad av den här dikten, applåd!
2009-04-15

  TotalVärdelös
gud så sant
2009-04-07

  Maria T
En fin liten dikt om nya
möjligheter varje dag
2009-04-05

  Malin Ringdahl
Jag känner stress över alla möjligheter som bjuds varje dag. Tills jag minns, att bara vara är också en möjlighet. Fint!
2009-04-05

  durr
Denna text vill jag se broderad och inramad på väggen ovanför min säng.Tack!
2009-04-05

  TotalVärdelös
sann <3
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

baruk