Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hyllning till alla som ser det ljusa i det svarta och inte det svarta i det ljusa




Fel (Depeche Mode)

***

Jag föddes under fel tecken
I fel hus
Med fel ascendant
Jag tog fel väg
Som ledde i fel riktning
Jag var på fel plats vid fel tillfälle
För fel rim och reson och fel anledning
På fel dag i fel vecka
Jag använde mig av fel metod och av helt fel tekniker

Fel

Fel

Det är något fel med min kemi
Något ärftligt fel med mig
Fel mix i fel gen
Jag nådde fel resultat med helt fel medel
Det var fel plan
I fel händer
Med fel teori för fel man
Fel lögner, med fel vibbar
Fel frågor med helt fel svar

Fel

Fel

Jag marscherade till fel trumma
Och med helt fel avskum
Pissade bort fel energier
Använde helt fel repliker
Och fel tecken
Med fel intensitet
Jag var på fel sida i helt fel bok
Med fel upplaga av fel handlingshook
Gjorde fel manöver, varje fel kväll
Med fel sång spelad till den lät helt rätt okej

Fel

Fel


Alltför länge

Fel

Jag föddes under fel tecken
I fel hus
Med fel ascendant
Jag tog fel väg
Som ledde i fel riktning
Jag var på fel plats vid fel tillfälle
För fel rim och reson och fel anledning
På fel dag i fel vecka
Jag använde mig av fel metod och av helt fel tekniker

Fel

(Depeche Mode från Sounds Of The Universe 2009)

Wrong
http://www.youtube.com/watch?v=5bsXOcK9_Cw
Wrong LIVE
http://www.youtube.com/watch?v=L2GaCnAiuvo

LPWJ svensk version 05/04/09




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-05 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP