Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord


Ord
Ord som jord
Ord som förgjord
Ord som från en smord
Ord som mord

Ord blir självmord
Ord blir själmord
Ord blir mord
Ord blir som ackord

Ord som är gjord
Kan inte ta tillbaks
Orden mjuka
Hårda
Hatiska
Varma
Kärleksfulla

Kalla
Vidriga
Riskfyllda
Ruskfyllda
Snuskfyllda
Eller bara ren
Meningslös skit…

Men allt är ord
Vissa växer
Andra minns
Vissa försvinns omgående
En del vinns förstående
Andra åter förebrående
Men allt är ORD




Fri vers av LassO
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-07 17:24



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Ordlekar som är roliga men också allvarstyngda att läsa här kan man märka om man vill att dyra skatter orden äro
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO