Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fienden kommer genom fönster


Jag tog en dos
Före 95
Det kallades Windows, då med
Innan 95 B och innan USB
Sen kom 98:an

Innan man vista
Så kom ME 2000
Tjötit
XP-derad

”The enemy is climbing
through windows”
står det i Joels bok
Undrar om det stämmer...




Fri vers av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-07 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO