Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färga min vardag.



Solbränd hud mellan vita lakan
den svaga doften av papaja
och ditt helt sagolika skratt.

Värmefriktionen när vår hud möts
och när du kysser mig i nacken
så min hud blir alldeles knottrig.


Jag minns allting så tydligt
värst är biten när hon tar
på sig och vandrar ut genom
den vita dörren till regnet.





Fri vers av Sophia B
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-05 20:26



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
I minnenas gömda
bär vi det aldrig glömda
glädje och skratt
mörker och smärta
kärlekens skatt
bär varje männska i sitt hjärta


fantastiskt fina rader!!!!
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Sophia B
Sophia B