Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hett blod


När döttrar
Blir jävlar
Så flyter blodet hett

Omvända skuldbelägganden
Den s k ”mannen”, djävulen och satan
Är den ena biologiska halvan
Men hatet tas ut… på den andra
På modern

Fast de var inte hon som kom i natten
Och begärda ”tjänster”
Eller tog fram sin kuk
”du älskar mej väl”

Blod flyter hett
När hatet rinner
Som het olja i rännstenen
”du är inte min mamma”
Skriker.. dom

Sönerna ser förvånade, förfärade på
Kommer sig först inte för
Hatiska döttrar förtränger sina övergrepp
Men ger fullt utlopp för sitt hat
På den enda som försökt skydda dom

Men deras hat vågar dom inte ta ut på djävulen själv
Tänk om de vore riktiga människor med lite stolthet
Över sej själva…
Så skulle de ställa sej på gården i Svedje och skrika
”Kom ut din jävla barnarövare”
Nu är de vuxna de borde kunna hantera sina känslor lite

I alla fall tillräckligt för att inse vad de gör
Om inte de vågar göra upp med svinet
Hur kan de anklaga sin mor, för att hon inte gjort det




Fri vers av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-06 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO