Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är just denna dag, måndagen den 6:e april 2009, du och jag har möjlighet att börja om!


Just denna dag är enda rätta dagen

Just denna dag är enda rätta dagen
att åter tända uti pannan fyr.
Det spelar ingen roll om du är slagen
av ödet hårt. Se, nya livet gryr!
Och vänta ej att pröva dina vingar
en dag har möjligheten tagit slut.
Det är i dag du uppåt kan dig svinga
oändligt stort är livets äventyr!




Övriga genrer av baruk
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-06 11:09



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut gott
beslut, ta chansen
om man kan, inte
tveka, det är ju att
kanske ett gott
äventyr sig neka...
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

baruk