Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med en nypa salt ....


Jag tror att jag kan flyga .....

Ni vill ha det bästa av det bästa
Okej!
Då ska ni få det
Här kommer det
Häng med …..

Jag tror att jag kan flyga
Jag tror att om jag sträcker på mig tillräckligt, så kan jag röra självaste himmelen själv
Smeka molnen
Skydda mig av dem ifrån solen
Ifrån solens varma glöd
Får bara sola mig stundvis för annars kan det bli min död
Ultravioletta strålar ……

Jag tror att jag klarar av vad som helst bara jag ger mig fan på det
Hänger mig
Visar alla vad jag går för
Visste du inte det
Jag är en stjärna nu
Har du inte sett mig på affischerna
Har du inte sett mig på Tv?!

Ni vill ha det bästa av det bästa
Då kan jag bara säga
Tro på dig själv!!!!!!
Kan inte bli bättre än så

Jag tror att jag kan flyga …..

Ken Cassel
6/4-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-06 16:43



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Att flyga är härligt - att flyga riktigt högt är ännu häftigare - förutsatt att man sedan landar mjukt;-)
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel