Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt förtrollad

Magin har just nu tagit mig i sin makt
Nu har musiken fått mina ben att börja skaka i en rask takt
Är nu helt utom kontroll
Sitter där på plats och studsar som om jag vore en liten boll
Som om jag vore ett litet troll för mina knän studsar just nu hela tiden,
hit och dit, fram och tillbaka
Studsar till vänster, studsar till höger
Studsar överallt där de behöver
Mina knän studsar just nu så pass mycket att de blöder …

Helt förtrollad
Nu har musiken fått mina ben att börja skaka ……

Ken Cassel
6/4-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-06 18:02



Bookmark and Share


  peter markurth
hmm
2009-04-06

  Mr Lindemann VIP
Det gäller att inte fala för allt som gör att det blir musik
Men så länge det finns dans finns det hopp
2009-04-06

  Junitvillingen
Mmm, man kan bli förtrollad av olika saker..musiken är en...härlig beskrivning i denna text...själv blev jag helt förtrollad idag när jag lyssnade på en av mina favoritlåtar med U2;-)
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel