Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"KOM IN!"

 

Stirrar på ytterdörren...

Jamen kom in då för helvete!

 

-

 

 

-

 

 

Åh... måste jag resa mig och öppna

 

-

 

 

-

 

 

Vinglar mot dörren och slänger upp den rakt över min egen fot

AJ OCH HELVETES JÄVELENS SKITDÖRR!!

Öh.. kom in, ja visst är den fin min balklänning... jag rensar (hick) garderoben och vill du ha lite vin? Inte? Ok.. varför det står två glas? jo jag måste ju skåla emellanåt.. så häller jag upp lite till mig och lite till mig och sen skåltamefan och sen dricker jag lite ur här och lite ur (hick) där, men kolla vad fin blomma jag har i håret? Nej, det är ingen fågel... tror jag, eller är det?

Vill du också prova lite.. här, denna klänningen hade jag på en officerbal... det var förresten där jag lärde mig att skåla.. skål till vänster, skål till höger och sen skål rakt fram och sen halsa, men det var det bara jag som gjorde. och det var bara jag som inte ville knulla med han den där som jag var där med vad han nu hette... vad hette han nu.. äh, i alla fall åkte jag svarttaxi från Helsingborg till Malmö mitt i natten, i just denna klänningen... han knullade jag med förresten, Ahmed hette han (hick) i bilen.

Vad det är? det är.. ja vad är det? en läderhosen eller nåt, vet inte vad det heter, vill du prova men tror inte du kommer att kom in i den för då vägde jag typ.. 15 kilo eller nåt men här... denna är väl fin (viskar) det var min mormors.. hihihihi, hon vägde 15 ton eller nåt, kom vi kan gömma oss i den och leka mammografi.. jo för vem fan hittar något på en mammografi och därför ska jag inte gå dit, när de kallar mig om tjugo år eller så där, nej, jag är inte fyrtio.. ett.. alls. Men... one day.. (hick)

(det är fult att ljuga och det är mycket fult att ljuga!)

Jaja... så jag är väl fucking fyrtioett då.. (hick)

Men du är ju min bästa vän och jag är så glad att du kom så där... inte?

Är inte vi vänner?
Men vem är du då?

Min granne?

Jaha.. eh hej, vad vill du då?

Skruva ner?

Inte klampa och gå med högklackat?

Inte sjunga?

Men hallå alltså.. (hick) jag sjunger skitfint, lyssna... hallå, men vänta.. och stäng dörren efter dig och jaja jag kan också ringa poliiiisen, förresten känner jag en, eller gör jag?

(hick)

 

men... jaha,

skåltamefan!!

 

 

 




Övriga genrer av ~Hope~
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-06 19:25



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Underbart! Precis så är det att ha en egen fest när man är kvinna! *skrattar högt*
2009-04-18

  Hans Christian
Tack för dagens gapskratt !!!!!!
2009-04-13

  Ulf Popeno
Mmmm, skåltamefan...Jacob Dahlin...Alla Pugatjova...fyfan vad vi är gamla.
2009-04-07

  Fredrik P. VIP
/skåltamefan!!/
roligare än så
här blir det liksom
inte på poeter...
tack för att
du finns här,
min vän!
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

~Hope~
~Hope~