Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg min älskling, flyg...

Vi säger ofta att det bästa som någonsin kan hända en människa är att få barn. Jag är en av dem och jag menar det med hela min själ.

Nu är du nitton år och åker till London idag. om exakt fyra timmar. Jag är så grymt stolt över dig och det har jag alltid varit och kommer alltid att vara.

Att våga prova nya saker, lära sig om andra kulturer och människor innebär också att våga lära känna sig själv.

Jag sa en gång till min egen mamma när hon tyckte att jag var alldeles för ditt eller datt i min uppfostran till er att ni ska ju inte leva med mig resten av era liv men ni ska däremot alltid leva med er själv.

Att lyckas med sitt liv, att bli framgångsrik handlar för mig, om en enda sak: mod att våga leva.

Alldeles för många är fångar i den ekonomiska spiralen. Pengar styr och det finns massor av ursäkter för att inte förändra sitt liv:

"jag kan inte sluta på mitt jobb trots att jag hatar det för jag tjänar för bra, jag kan inte skilja mig för hur skulle det då gå med min ekonomi, jag kan inte bara sticka till långtbortistan och leva min dröm för tänk om jag inte tjänar pengar..."

och då gör man oftast inte det, man stannar kvar och börjar kanske bli bitter.

Du kommer aldrig bli det min älskling, du lever, du andas och du känner allt som går att känna!

Om du om två veckor inte skaffat lägenhet, inte fått jobb och inte har ett öre på fickan så kommer jag, om du vill, och hämtar dig. Stolt som en mammatupp!!!

Alicia Rövardotter här kommer lite förmaningar, hehe:

och så aktar du dig för fula gubbar!

och gå aldrig ensam på natten eller igenom sunkiga kvarter, inte ens på dagen!

ha alltid mobilen nära till hands och ring mig varje kväll innan du somnar!

lita på din känsla, den ljuger aldrig!

och sist men inte minst: och så aktar du dig för att trilla ner i Themsen!

Jag älskar dig sååå mitt lilla barn! Och varje kväll innan jag somnar kommer jag att skicka en gonattkram genom universum och du kommer att känna den inuti för jag känner dig hela tiden, för alltid inuti!

Flyg min älskling, flyg.....

 

 




Fri vers av ~Hope~
Läst 467 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-27 11:16



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
Nej nej nej. Ring mamma max en gång per vecka, händer det dig något kommer hon vara en av de första som får reda på det ändå. Så stäng av telefonen ibland och Lev! Mamma klarar sig ;-)
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

~Hope~
~Hope~