Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plastic baby!!!

Snygga ideal.

Nervförgiftad hy på en fettbefriad kropp.
Neonvita tänder på en fastspikad rad.
Fastvaxade hårsvall i naturliga färger.

Fake it until you make it 

När började det?

Trettio år sedan då solariumet gjorde sin inträdan?
Hundrafemtio år sedan då korsetten kvävde sina offer?
Tvåhundra år sedan då krinolinen höll alla på avstånd?
Trehundra år sedan då kvinnor och män dog av vitpudrat blybetäckta ansikten?
Fyrahundra år sedan då dörrar och tak fick lyftas för att håren skulle få plats?

Eller

började det redan då Eva tvingade Adam att käka av kunskapens träd och därmed inte längre vågade visa sin kropp..?

Så egentligen...

får väl ormarna skylla sig själv att de idag finns i väskformat!  




Fri vers av ~Hope~
Läst 524 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-24 14:15



Bookmark and Share


  Cahaya
Ha ha... Bra slutledningsförmåga du har... Härligt språkbruk. Rakt på och sen ett nackaslag. Kanon... Har läst dig för länge sedan vill jag minnas. Men då under ett annt nick... Kul att hitta dig igen...
2011-11-29

  Cahaya
Ha ha... Bra slutledningsförmåga du har... Härligt språkbruk. Rakt på och sen ett nackaslag. Kanon... Har läst dig för länge sedan vill jag minnas. Men då under ett annt nick... Kul att hitta dig igen...
2011-11-29

    ej medlem längre
haha, bästa värsta slutledningen alltså!
2011-11-24

  Bjarne Nordbö
Du är underbar i ditt bett. Kram.
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

~Hope~
~Hope~