Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsverket

Nu stundar kvällen
Nu natten vaknar

Vi tittar bakåt
på det vi saknar

Vad har vi utfört
Just denna dagen

Var det för lite
det känns i magen

Var finns du rofullhet
som vi jagar

Vem skall bestämma
om våra dagar

Man kan ju undra
finns det en regel

JA.

sätt på livet
ett litet segel

Så kan ju vinden
bestämma då.

Det var rätt lagom
jag gjort ändå.





Fri vers av Ove Aronsson
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-04-06 19:51



Bookmark and Share


  sulimaa
Den texten var vilsam och tänkvärd!
2009-05-18

    ej medlem längre
Underbar livsfilosofi! Tack för denna. Let it flow!!!
2009-05-06

  Sturesdotter
Vilsam text att läsa...o tänka på...
2009-04-17

  Carola Bouvin
Många gånger är det så lätt att se hur bra alla andra lyckas. underbart är att se att man själv är minst lika bra.
2009-04-08

  Suzy med punkterna
Fint skrivet att kunna känna sig nöjd med det man uträttat under dagen.
2009-04-07

  Roula O
fint skrivet...
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ove Aronsson
Ove Aronsson