Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En översättning av My Dying Brides 'The Child of Eternity' från EPn Deeper Down som finns på de flesta lyricssidor; om ni nu inte skulle ha den hemma.




Evighetens Barn (My Dying Bride)

***

Skriker ut
Segerns fönster
Klämtande klocka
Historiens bränder

Skriker ut
Hatandets ikoner
Klämtande klocka
Driver vidare, människans vågbrytare

Som spöken vi svärden drar
Rusar uppför guds trappa

Raseriets eldhärd
Oceaner av sorg
Mörka begär
Drömmen måste falla in

Evighetens uråldriga barn
Ej ett ting av denna värld
Pinade rörelser
I de hemska hav, drunknande, drunknande
Tiden är förlorad för varje människa
Räknande nedåt

Beredd med vapen
Höjda för heliga änglar
Erövrare, krigare
Heliga änglar
Lämnar i flykt, en blodig syn
Vinröda floder

Skriker ut
Segerns fönster
Heliga helvete
Evighetens barn

(MDB 2006)

LPWJ svensk version 06/04/09

The Child of Eternity http://www.youtube.com/watch?v=Bk9XHHucwmM

Djupare Ned (Deeper Down) http://www.poeter.se/viewText.php?textId=808175




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-06 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP