Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från en av mina favoritskivor Like Gods of the Sun (den stämningsfulla indianbilden är samlingsplattan); My Dying Bride - A Kiss to Remember...som handlar om vampyrism och ej självmord...




En Kyss att Minnas (My Dying Bride)

~¤~

Öppna mig
Och drick upp mitt djupröda
Kyss mig djupt
Kyss mig djupt och älska mig för alltid sen
Blodig kärlek
Blodig kärlek inom dig
Svälj nu mig
Tack gode Gud, att det inte finns något jag kan göra
~*~
Kom med mig min vän, kom och se slutet sen
Och låt mig svälja hela din smärta
Lämna nu byns ljus, kliv in i nattens hus
Öppna din mun för min egen blodiga regnvätska
Och vid ditt andra dop, skall vi dräpa vår jord
Och jaga mänskligheten tills Himlen brinner
Lägg dig bara ned för mig, naken för mig att se dig
Det är bara en kyss, det är allt jag behöver
~*~
Ta nu ned mig
Ned till den blodiga stranden
Gräv ned mig djupt, gräv ned mig djupt
Och lämna mig för evigt sen
Lägg nu ned mig
Ned med alla de andra där
Och glöm nu mig
Liksom du glömde resten av dem där

(MDB från Like Gods of the Sun 1996)

LPWJ svensk version 06/04/09

A Kiss to Remember
http://www.youtube.com/watch?v=yyLD-2Ik4po

Likt Solens Gudar (Like Gods of the Sun) http://www.poeter.se/viewText.php?textId=837101




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 649 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-06 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP