*

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*




Tätt intill


Jag
smyger tätt intill
det doftar hemkänsla i din halsgrop
min ögonfrans kittlar din hud
ord blir till kristaller
smulas sönder
faller fritt


njuter


tystnad


Du
smyger tätt intill
det doftar främling i min halsgrop
mina tårar kittlar din hud
ord blir till granit


vassa hårda kanter

slår sönder

tystnad


Ensam
står fast
tårar och granit
men stark bit för bit
kristaller i gnistrande rent sinne
jag smyger tätt intill
min egen famn


det doftar

Hemkänsla

~*~

Epione-09




Fri vers av Epione VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-06 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande att följa handlingen i din text... från jaget som smyger tätt intill... till duet som smyger tätt intill... till ensamheten som famnar sig själv. Och orden som blir till kristaller som går sönder.. orden som blir till granit..
Din text är svårtolkad.. men jag kommer fram till den egna hemkänslans trivsel och trygghet.... då livslugnet lägger sig till ro
Intressant text att färdas genom!
2009-04-07

  ~Leonardo~
Så himla mysig...den här vill jag läsa om igen flera gånger...
Det är en närhet som är så påtagbar...du har lyckats riktigt riktigt bra tycker jag.
2009-04-07

    leelee
Vackert....sorgset...men med ett löfte om att allt blir bra....
2009-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Hemkänsla är trygghet.
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP