Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arga döttrar



Arga döttrar går i spinn
Arga döttrar som inte nåt in
I sej själva
Arga döttrar med skinn
På näsan men fel sort
Lätt att skylla på mamma
Som stod under samma terror
Men till slut ändå fick dom därifrån


Det verkar glömt nu
Den första tiden med kvällsmål
Med ”gröt utan rädsla för hat”
Eller, som mamman till slut förstod
UTAN Den väntande övergrepps stunden

”älskar du mej så smek den”
”Alla gör så, alla familjer gör så”
Sa Svedjas egen ”Fritzl”
Svedjas egen djävul
Ställ er på barrikaden istället
Straffa den som straffas bör

En kniv i ryggen, inget jag rekommenderar kanske
Men inte skulle jag gråta över hans död
Dock gråter jag inom mej
När ni straffar den som delar samma brottsoffer känsla
Som ni….

OCH det kommer aldrig att hjälpa er
Att ni försöker sopa under mattan
Hjälper er inte heller..
Era respektive har bara svårt att förstå er
Kan de inte ta sanningen, ok, då…
ÄR det inte kärlek och de är
INGET ATT HA HELLER!




Fri vers av LassO
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-07 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO