Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen hem Annika!!!

Välkommen hem min vän för nu var det ju ett bra tag sen
som du strulade till ditt liv
För nu har det gått en sådär tjugosju till tjugoåtta år sedan sist
som du åkte dit
Jävla skit!
Men jag inser att du nu har fått betala ett högt pris som har fått sitta inlåst så länge i ett Amerikanskt fängelse
Så det som har hänt kan du inte göra så mycket åt, men du kan alltid göra någonting för framtiden, din
Och jag inser att du nu måste ha fått betala din beskärda del av ångest med många timmars gråt
igenom åren
Och så som jag har förstått det så har du redan sagt förlåt för dina gamla ungdomssynder
Du har redan för jätte längesen satt ett plåster på såren

Så nu glömmer vi det där tråkiga som har hänt och ser framåt istället ….

Välkommen hem Annika!!!

Ken Cassel
7/4-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-07 15:14



Bookmark and Share


  Lotti
jag gläds med henne.......
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel