Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidernas förändring


Tidens tand, för ögat nöter
Jungfrulig är ju, knappast mer, din barm
Men när av avsmak du mej bortstöter
Tänk på, att du varit, god och varm
Söt och somnad, på min arm…




Fri vers av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-07 17:23



Bookmark and Share


  RogerIvan
Jomen,
mjölk är ju också gott
tills datumet går ut...
2009-04-07

  Erikjohansson
Riktigt riktigt bra.
ett tips kanske , Skriv mig istället för mej.
när du har så vackert smyckade rader och sedan
använder ett slang av mig , eller vad det nu är(kanske talspråk)
tyckte jag var synd. annars helt otroligt vackert byggd!
/Erik
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO