Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommandoran


Kommandoran sitter på sin stol
Där hon kan se Alnöbron
Snart kommer ”hennes barn”
I många år har hon nu hållit på….
Ungdomar får sprit…
En och annan luras att ha sex

Tjejer får numer mest göra ”husgöromål”
Förr så fick de se efter barnen
Dottern sa: ”Din syster vill hellre vara hos oss”
Åt sin kompis… och det var för att ”systern”
Fick sprit, öl, cider, hembränt och värre
Ja beroende på om det fanns så det räckte
”Hon kunde ju inte bli utan själv”

Och småtjejerna sköter tvätten
De tvättar och stryker
Sätter upp gardiner
Lagar maten….
Kommandoran övervakar
Skickar iväg nån som har körkort efter lite HB på dunk

Man kan ju komma överens med grabbarna
Om att, kanske den ska vi fixa åt dej ikväll
Han har gjort det som hon hoppas
Så hon droger enkelt ner henne lagom
”du kan väl ligga över ikväll” säger hon
Och de ligger tillsammans

Tills hon kliver upp och lämnar över
Sängplatsen till rätt kille
Hon vaknar på morgonen, vet inte riktigt hur
De gått till men får en historia islagen om att
”Du bara ville ju, du sa de åt alla här”
Så bedriver kommandoran sitt rike
Utflyttad från Skönsberg till vattnet nära
Sundet till Alnö….

Ett liv fyllt av övergrepp
Påstådd värk
Läkemedel
Förstörda uppväxter
Familjegräls orsaker…
Biggans välde, hot, droger
Och övergrepp…
Västernorrlands värsta F…..




Fri vers av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO