Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komponera; plöja så skörda - vårbruk i presentationsform; "finns månne ett träd däremellan.." - Att lura en fura vara gran... eller tvärtom, sa eken.


Sociala björkar och eftertänksamma ekar

 

 

... jo, nu är’e gjort... å näh, inga myror där.. ^^  *fortsätter vända på saker* Lika med tvärsför - Gillar kontraster. 

Skriva, musik, kuckel(energihantering) - må bra. Leva för drömmarna. Plocka ner dom.... fånigt kär i livet. Vårknoppigt så där björkljusgrönt :)
Tyvärr verkar det inte vara besvarat alla gånger - eller så förstår vi inte varann ;P



Skapa sitt Liv - frammana UppLevelse

Att göra om samma sak man gjorde i går
och samtidigt förvänta sig en förändring imorrn  =  Korkat
 


.. ja men sen då.. när man insett hur korkad man varit..

 om och om och om igen

 

och bara kan le, ruska på huvet och le

 

 

Sneglar så försiktigt mot

Storsten's vän på åkern

den björken bredvid

har samtalat

 

med min ek i natt

 

"Inte alla träd har ytliga rötter, hörru, inte alla..."

 

och åter en vår där åkern

viker sig för björkens törstiga rötter

 

medan eken ler

invid skogskanten

 

skuggad mörkgrön

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-07 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri