Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden mitt ibland oss


Hunden
Hundarna
Igår var de 2
Halvbröder
Idag, så är det 1
Ett ½ par….
För att en idiot har en
Tokig hund som biter ihjäl andra

En 2 kg:s pappillon
har inte mycket att sätta emot
En 30 kg:s blandras hund…
Men om man nu inte kan fostra sin jävla hund
Så borde man i alla fall kunna hålla i den

Så hunden på min bild, som då var valp
Finns inte mer...

Är nu mördad av en sjuk hund
Med tillhörande idiot till ägare
Som hade ”rullkoppel”
Men inte kunde hålla i den ändå
”Vad gör en sån hundjävel nästa gång”?

Vad kostar en kula, 10 kr?
De är vad en sån hund är värd….
(och husse, en fot i ashlet, eller 2)




Fri vers av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-07 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad ledsamt höra, jag är av åsikten att kan man inte hantera sin hund så ska man inte ha någon. Och sådant här ska inte behöva hända om alla som har hund ser till att de orkar med den.
2009-04-08

  Lotti
fy vad vidrigt
2009-04-07

  Sturesdotter
Ledsen att höra att du mist en fin hundvän,
2009-04-07

    ej medlem längre
Jag var med om detsamma för några veckor sedan med min hund, fast han klarade sig... Hemsk händelse. Jag beklagar!
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO